MSD – om Henrik Aase
“En strålende avslutning på firmakonferansen vår. Evalueringen fra de ansatte bekrefter at dette er et av de beste motivasjons foredragene vi har hørt (og vi har tidligere brukt flere høyt profilerte foredragsholdere). Nå “skaller” vi hele tiden og det er blitt en snakkis i gangene.”

Kaja Natland
Business Unit Director
MSD Norge AS

Stavanger Kommune – Om Henrik Aase
“SFO-ansatte og rektorer i Stavanger kommune takker for underholdende forelesning som har ført til mye refleksjon. Vi koste oss og vi kjente oss igjen i beskrivelsene du ga. Dette skal vi ta med oss i det videre arbeidet.”

Torunn S. Dahle
Stavanger Kommune

Berg-Hansen Reisebureau AS – om Henrik Aase 
“Henrik Aase leverte et inspirerende og tankevekkende foredrag på julefrokosten vi arrangerte for våre kunder. Han beskrev på en humoristisk måte situasjoner som vi alle opplever i vår arbeidshverdag og fikk oss til å tenke over holdinger rundt “prøving”, “burding” og “skalling”. Det var mye latter og gjenkjennende nikking i salen. Dette kan anbefales.

Per Arne Villadsen,
Administrerende direktør i Berg-Hansen Reisebureau AS
Januar 2009

Ullevål Universitetssykehus- om Henrik Aase 
“Supert foredrag!! Har fått masse positiv respons. Meget inspirerende. Ser ikke bort fra at vi kontakter deg igjen.”

Med vennlig hilsen
Harald Brekke
Avdelingssjef Portør og Transportavdelingen
Januar 2009

SSØ region Drammen – om Henrik Aase
“Jeg hadde fått anbefalt Henrik Aase fra en kollega og hadde høye forventninger i utgangspunktet. Disse ble absolutt innfridd! Jeg har fått bare positive tilbakemeldinger fra mine ansatte som syntes Henrik klarte å fremføre et viktig budskap på en svært humoristisk måte. Kan absolutt anbefales!”

Med vennlig hilsen
Svein Harsem
Regiondirektør
Senter for statlig økonomistyring (SSØ)
November 2008

Bergen Kommune – om foredrag med Henrik Aase
”Henrik Aase klarte å trollbinde over 900 ledere og medarbeidere i Grieghallen på Bergen kommunes Nærværsdag 2008. Vi lo oss gjennom 75 minutter og fikk i tillegg mange gode tips og refleksjoner med på veien. Et foredrag både for hjernen og hjertet. Det snakkes fremdeles om “burding” og “skalling” rundt om på arbeidsplassene våre. ”

Barbro Sofie Lie
Prosjektleder, Nærværsprosjektet
Oktober 2008

Den Norske Dataforening – om Henrik Aase
”I Dataforeningen har vi brukt Henrik ved flere anledninger, sist i en svært vellykket konferansierrolle på vårt seminar “CRM 2008”. I tillegg til at jeg selv syntes han gjorde en fabelaktig jobb, fikk han høyest score av alle på evaluering fra deltakerne. På våre seminar “CRM 200x” er våre deltakere salgs- og markedssjefer fra en rekke ulike bransjer. Det er et av våre mest kresne og krevende publikum å tilfredsstille. Når de gir Henrik Aase score over 5 på en skala til 6, så sier det tydelig at han leverte over forventningene. Vi håper derfor at vi kan gjenta samarbeidet ved fremtidige anledninger.”

Edgar Valdmanis
Markedsdirektør og leder av “Strategisk Nettverk for CRM”
September 2008

Norsk Rikskringkasting – om Henrik Aase
”Dette var veldig bra. Utrolig treffsikkert til tross for lite forhåndsinformasjon. Vi lo godt i hele 90 minutter – en prestasjon i seg selv.
Vi booker gjerne Henrik igjen til andre samlinger.”

Nina Grann
Seksjonsleder
NRK Personalservice
Juni 2008

OBOS – om Henrik Aase
”Tusen takk for et strålende foredrag i går. Midt i blinken for hva vi jobbet med videre, det ble en flying start på gruppearbeidet.
– og tilbakemeldingene fra de ansatte har vært udelt positive!”

Anita J. Vegsgaard
Avdelingsleder forretningsutvikling og fellestjenester
Forvaltningsdivisjonen, OBOS
September 2008

Askim Kommune – om Henrik Aase
”Tusen takk til Henrik for et fantastisk foredrag sist fredag, vi går fortsatt rundt i korridorene og snakker om “burding” og “skalling”! Det vi trengte var påfyll av motivasjon for å kunne holde trykket oppe i prosjektgruppene. I tillegg ville vi gjerne ha en liten stund der man rett og slett kunne slappe av fra dagens stress og bare le. Vi fikk begge deler, så stor takk til Henrik – det er nok ikke siste gang vi har besøk av ham i Askim kommune!”

Kirsti Nebbenes
Askim Kommune
September 2008

Statlig Økonomistyring – om Henrik Aase
”Takk for et fantastisk foredrag i går! Du blir stadig sitert her i dag, og jeg hører mye latter men også mer seriøse refleksjoner omkring det du formidlet.
Jeg har allerede anbefalt deg til mine kollegaer ved de andre regionkontorene, som skal ha tilsvarende samlinger.”

Hanne Gaaserød
Regiondirektør
SSØ Hamar
Mai 2008

Veritas – DNV Industry Norway – om Henrik Aase
”Henrik Aase tok oss med storm! Jeg har aldri vært i nærheten av en slik eksplosiv blanding av fag, humor og energi.
Forelesningen med temaet arbeidsglede, adferd og adferdsendring engasjerte alle umiddelbart, og har i tillegg gitt oss en felles plattform for videre forbedring av adferd hos oss. Strålende, kort og godt!”

Mvh
Peer Chr Anderssen
Director of Operations
Det Norske Veritas Industry Norway
Januar 2008

Veritas – DNV Certification AS – om Henrik Aase
”Takk for et strålende foredrag! Engasjerende, reflekterende, treffende, minneverdig og til tider ustyrtelig morsomt! :-)”

Mvh
Dag-Atle Tellefsen
Det Norske Veritas Certification AS

Statoil Norge AS – om Henrik Aase
”Tusen takk for gode tips!
Du illustrerte (på en utrolig humoristisk måte) holdninger som forekommer så alt for ofte! Du ga oss noe å reflektere over!
Jeg fikk også gleden av å oppleve deg i Stockholm. Fantastisk morsomt!
Håper vi kan trekke på deg når vi starter opplæringsprosessen for piloter i Norge.”

Arne Brattetaule
Chief Solution Sales
Statoil
August 2007

DnB NOR ASA – om Henrik Aase
”Henrik Aase var et fyrverkeri; sprudlende, entusiastisk, engasjerende, humoristisk – både til glede i nuet og til inspirasjon og ettertanke fremover!”

Terje Solvik
Regionsjef
DnB NOR ASA
April 2007

Ringsaker Kommune – om Henrik Aase
”Henrik Aase ER morsom! Ikke bare var dette et stand-up show med stor underholdningsverdi (folk lo seg skakke!), men hans budskap hadde i høyeste grad et faglig innhold og en alvorlig undertone! Motivasjon og endringsvilje kan sitte langt inne hos noen, men måten dette ble fremført på hadde stor gjenkjennelseseffekt og ga rom for ettertanke! Vi har mottatt positive tilbakemeldinger fra våre medarbeidere i lang tid etterpå!”

Med hilsen
Lars Østby-Deglum
Eiendomssjef
og Evy Opheim
Renholdssjef
Ringsaker Kommune
Februar 2008

”Ringsaker Kommune, Sosiale tjenester, NAV Ringsaker arbeid og NAV Ringsaker trygd avholdt 18/4-07 oppstartsseminar for alle ansatte. Bakgrunnen er opprettelse av NAV-kontor i kommunen, med planlagt oppstart april 2008. Målet for samlingen var bl.a. å bli kjent med hverandre, hvor bl.a. visjoner, mål og verdier for reformen ble presentert. Vi ønsket også å touche temaer som omstilling og motivasjon.

Etter å ha deltatt på ledersamling i Ringsaker kommune, desember 2006, hvor Henrik Aase var foredragsholder, var jeg aldri i tvil om hvem vi skulle rekruttere som inspirator og foredragsholder til seminaret 18/4.

Aase er et fyrverkeri av en foredragsholder som evner å skape glede, glød og begeistring hos samtlige som er tilstede. Innholdsmessig setter han fokus på meget sentrale problemstillinger, og hans fremføring og engasjement har jeg aldri opplevd hos noen annen foredragsholder!”

Med hilsen
Roy Carstens
sosialsjef
Ringsaker Kommune
April 2007


”Takk for et morsomt og inspirerende foredrag for våre 60 resultatenhetsledere. Det passet perfekt til vårt temamøte om balansert målstyring.”

Med vennlig hilsen
Arne Olav Loeng
rådmann
Ringsaker kommune
Desember 2006

Nordlandsbanken ASA- om Henrik Aase
”Vi i kundeservice i Nordlandsbanken, Bodø, vil takke Henrik for et underholdende og tankevekkende foredrag på vår samling. Hans foredrag er et eksempel på at et budskap kan formidles på en humoristisk måte samtidig som det gir ettertanker. Veldig bra.”

Med hilsen
Jann Roald Haugen
Teamleder kundeservice
Nordlandsbanken ASA
Februar 2008

NAV Bodø – om Henrik Aase
”Henriks foredrag på vår samling for ansatte i det som skal bli NAV Bodø engasjerte, motiverte og traff så til de grader.
Med humor og snert trollbandt han forsamlingen på 105 personer i 1 1/2 time! ”

Mvh
Ivar Karlsen
Distriktsarbeidssjef
NAV Bodø Arbeid
Februar 2008

Tommen Gram AS – om Henrik Aase
”Hovedkonklusjonen etter Henriks besøk var at dette var et ‘annerledes’ foredrag med lite fokus på salg og markedsføring, men desto større fokus på motivasjon, inspirasjon, engasjement og humor. Det var det vi hadde bedt om!
Tiden foredraget tok på ca 1 1/2 time gikk veldig fort og latteren satt løst.

Vinklingen mot de fire ovennevnte momenter var god og skapte nok en masse ettertanke. En av deltakerne har sluttet med snus ut fra mottoet om ikke å ‘burde’ (burding) men SKAL. Henrik bød på seg selv på en måte som deltakerne likte. Alt i alt et inspirerende, motiverende og morsomt innslag.”

Med hilsen
Alf Harald Jørgensen
Regionsjef i Midt- og Vest-Norge
Informasjonssjef i TG-Gruppen
Tommen Gram AS
Mai 2008

Amesto Group AS – om Henrik Aase
“Fantastisk! Det er det mest beskrivende adjektivet jeg kan bruke om ditt foredrag på Amestodagen 2007. Ditt engasjement og innhold var både tankevekkende, morsomt og lærerikt! Tilbakemeldingene fra deltagerne har vært utelukkende positive og ditt bidrag til å skape en innholdsrik dag uvurderlig. Du får fulltidsansettelse hos Amesto når du er klar for det! :o) ” 

Mvh
Arild Spandow
Adm dir
Amesto Group AS
September 2007

Brønnøysundregistrene – om Henrik Aase
”Kjære Henrik Aase, Jeg fikk lyst til å sende deg en særlig takk for din opptreden på vårt allmøte den 30. januar. “Foredrag” blir for tørt og upersonlig i forhold til den opplevelsen du ga meg og mine vel 400 medarbeidere i salen. Jeg har sjelden fått så mange positive tilbakemeldinger på riktig valg av motivator til vårt årlige møte, hvor alle ansatte samles til en presentasjon av virksomhetsplanen og med et eksternt innslag som skal gi oss det rette trøkk til å gå på alle oppgavene som venter.

Oppdraget ditt var å gi oss inspirasjon og økt motivasjon til å ta fatt på årets utfordringer. Det gjorde du til fulle, på en morsom men samtidig tankevekkende måte. Igjen, takk for en strålende opptreden. Jeg kan gi deg mine varmeste anbefalinger, og med full tilslutning fra alle her hos oss. ” 

Vennlig hilsen
Erik Fossum
direktør
Brønnøysundregistrene
Januar 2007

Svenska Statoil AB – om Henrik Aase
”Tack för ett otroligt inspirerande och upplyftande föredrag i samband med vår samling för alla säljare. Temat förändring och motivation passade perfekt in då vi står inför betydande förändringar av vårt sätt att arbeta. Det var verkligen ett uppskattat och tankeväckande inslag som lockade fram mycket skratt mot slutet av dagen! ”

Vänliga hälsningar
Pia Agardh
Projektledare
Svenska Statoil AB
September 2007

Kirkekretsen skole i Ringsaker – om Henrik Aase
”Etter et arbeidsomt første år med innføring av ny læreplan trengte vi inspirasjon foran nytt skoleår. Henrik Aase gav oss masse nyttige tips på en slik måte at vi måtte tenke gjennom hvordan vi forholder oss til helt dagligdagse forhold på jobben (og privat). Hørtes det tørt ut? Da har du ikke hørt Henrik! Lattermusklene fikk virkelig trimmet seg, og da vi oppsummerte i kollegiet etterpå, merket vi at både humør og sjølinnsikt allerede hadde steget et par hakk…” 

Hilsen
Kirkekretsen skole i Ringsaker
v/Per Lunde
August 2007

NITO Buskerud – om Henrik Aase
”Takker for en lærerik og morsom presentasjon idag! Du fikk frem gleden hos deltakerne. ”

Med vennlig hilsen
Kari Gjestvang
NITO Buskerud
April 2008

Helgeland Sparebank – om Henrik Aase
”Våre kunder satt igjen med en positiv opplevelse av Helgeland Sparebank etter Henrik Aases innlegg på vårt kundeseminar 2. mars 2007. Innlegget ga mye mentalt påfyll. Ved hjelp av humor kom han nært innpå deltakerne. Han viste også stor omstillingsevne og leverte et svært godt tilpasset foredrag for våre ansatte senere på dagen. Han må bare oppleves! ”

Magne Saltnes
Banksjef
Helgeland Sparebank Brønnøysund
Mars 2007

Kongsberg Maritime AS – om Henrik Aase
”I vårt forretningsområde, Integrated Control Systems, i Kongsberg Maritime har vi hatt en stor vekst de siste årene. Mange nyansatte, internasjonal virksomhet og stort arbeidspress. Da vi skulle arrangere en samling for å styrke samholdet og motivasjonen var det viktig for oss å kombinere jobb og motivasjon med en god porsjon humor. Vi ønsket et foredrag som holdt oss våkne, ja som vekket oss før vi tok en pause og en bedre middag. Som intern “programarkitekt” var jeg derfor spent på hvordan foredraget med Henrik Aase ble mottatt. Henrik innfridde til fulle. Han holdt oss engasjert og på tå hev i de ca. 100 minuttene foredraget varte. Vi var mer enn 100 tilhørere og tilbakemeldingen på Henriks foredrag fikk et gjennomsnitt på 4,8 på en skala fra 1-5. Slå den! ”

Lars Henrik Lund
Department Manager
Offshore Advanced Vessels/ICS
Kongsberg Maritime
November 2006

Lillehammer kommune – om Henrik Aase
”En takk til Henrik Aase for et underholdende og tankevekkende foredrag på vårt lederseminar om å gå fra visjon til handling, fra kommuneplan til styringskart. Vi ønsket inspirasjon for våre ledere til å jobbe med motivasjon, og ut fra tilbakemeldingene fra deltakerne traff du blink. ”

Med vennlig hilsen
Annar Skrefsrud
rådmann
Lillehammer kommune
Januar 2007

Norges Lastebileier-Forbund – om Henrik Aase 
”Ville bare sende deg en stor takk for innsatsen sist fredag. Jeg har fått noen uoppfordrede tilbakemeldinger fra en del av deltakerne og de er ubetinget positive. Dette ble en veldig god start på dagen. Kombinasjonen av humor og saklighet var veldig bra. Du fikk jo på en fin måte frem dette med vegring mot omstillinger.
En person – den eldste i virksomheten (over 70 år, tidligere redaktør for bladet Norsk Transport) – spurte meg hvordan jeg klarer å få tak i så engasjerende personer. Som han sa: Opp gjennom årene har jeg opplevd ganske mange lignende foredrag, men dette var ubetinget det beste!
Vår adm. dir. var også godt fornøyd. Så igjen tusen takk for et veldig godt bidrag. Jeg vil ikke ha noe problem med å anbefale deg til andre. ”

Med hilsen
Kai Kristensen
Norges Lastebileier-Forbund
Oktober 2006

Corporater AS – om Henrik Aase 
”På vegne av Corporater AS vil jeg si tusen takk for din opptreden på vårt brukerforum. Det var en fantastisk opplevelse og du har virkelig klart å skape motivasjon og entusiasme hos oss og våre kunder. Vi har mottat flere henvendelser på personer som ønsker din kontaktinformasjon, så jeg håper og tror du vil motta flere henvendelser om nye oppdrag. Ha en fortsatt trivelig dag.”

Vennlig hilsen
Monica Langøy
Corporater AS
September 2006

Datametrix AS – om Henrik Aase
”Takk for supert innlegg på Kongsberg og takk for fin oppsummerings mail.
Jeg har sendt mailen din videre til alle som jobber i Datametrix – noen og enhver kan ha nytte av å lese oppsummeringen din! Veldig bra!!! “

Heidi Skute Bråten
Key Account Manager
Datametrix AS
Mars 2006

Lillehammer Karosseri og Lakk AS – om Henrik Aase
”Det var et underholdende og interessant foredrag som Henrik Aase holdt for oss 9. november 2006. Alle ble engasjert på en positiv og humoristisk måte. Foredraget kan trygt anbefales til alle som er mottagelig for humor og som har vilje til å gå i seg selv for å finne ny inspirasjon i hverdagen.”

Nils Jørgen Kristiansen
Daglig leder
Lillehammer Karosseri og Lakk AS

IT-Brukerutstyr – om Henrik Aase 
”Tusen takk for GLIMRENDE ”motiveringsshow” i Bergen. Genialt med den røde tråden gjennom hele innlegget. Har brukt mye tid til å gruble over alt som ble sagt. Har allerede ubevisst endret min holdning. Dette hjelper virkelig! Keep up the good work! ”

Mvh
Alf-Tommy Johansen
IT-Brukerutstyr, Hammerfest

Kjentfolk – om Henrik Aase
”Vi anbefalte Henrik Aase til en av våre viktige kunder og har fått strålende tilbakemeldinger. Undertegnede var selv også tilstede og ble smittet av Henriks gode fortellerteknikker og innlevelse. Humoren var fremtredende hele veien og alle fulgte spent med på hva som ble sagt. Henrik inkluderte også tilhørerne på en god måte ved å stille spørsmål til salen. Et meget inspirerende og givende foredrag.

Vi har alt i alt vært meget fornøyde med fleksibiliteten og hvor imøtekommende Henrik har vært når det i forkant ble endringer i skjemaet.”

Vennlig hilsen
Lise Schive Henriksen
Key Account Manager

Ementor – om Henrik Aase
”Takk for sist! Ville bare si at det var et utrolig bra foredrag som du holdt på en veldig god og morsom måte. Jeg har tenkt på det du sa ganske ofte og føler at det har gitt meg en ekstra piff og dytt i riktig retning. Jeg er egentlig ganske positivt innstilt, men jeg tror vi alle trenger å få styrket innstillingen vår innimellom. Jeg vil forøvrig ha deg i bakhodet med tanke på arrangementer som måtte dukke opp hvor du kanskje vil kunne bidra med noe. ”

Anne Chr. Winness
Account Manager
Ementor AS

Varehandelstudentene ved BI Bergen – om Henrik Aase
”Så er varehandelsdagene over og det er et helt år til neste gang. Dette er andre gangen vi arrangerer VHD og formålet var ikke bare å gi ny kunnskap til varehandlesstudentene, men også vise studenter ved andre linjer på skolen nye perspektiver på varehandelen. Noe vi mener å ha oppnådd. Vi i styret har fått masse gode tilbakemeldinger fra studentene og de gleder seg mye til neste år.
Henrik Aases “burding og skalling” sier noe om tenkemåter når du vil starte for deg selv. Bare det å si til seg selv at jeg skal, så kommer løsningene av seg selv. Vi kan absolutt anbefale dette motiverende foredraget videre til andre. Vi ved BI Bergen vet nå hva vi skal si til oss selv for å motivere oss videre på veien!
Jeg vil på vegne av varehandelenstudentene ved BI Bergen takke deg for ditt fantastiske bidrag til VHD. Takk! ”

Takknemlig hilsen
Johan Lauen

Craftsman AS – om Henrik Aase 
”Vi hadde samlet selgere og teamledere for en seanse med Henrik Aase. Ingen informasjon var blitt gitt til kursdeltakerne på forhånd, så alle stilte med åpne sinn.
Henrik Aase gjorde en veldig bra jobb med å kombinere humor med seriøst innhold. Han fikk med seg alle tilhørerne og budskapet gikk inn til oss alle. Selgerne ble motiverte og enda mer positive til våre produkter og måte og jobbe på. De lærte mye samtidig som møtet ble oppfattet som gøy og innholdsrikt!

Vår oppfatning er at Henrik Aase besitter mye kunnskap innenfor salg og motivasjon. Han kan tilføre bedrifter nye og bedre måter å tenke på. Samtidig er han flink til å legge god humor inn i sitt foredrag, noe som er viktig i salg, da selgere må forstå at de ikke skal ta seg selv høytidlig og alltid være gravalvorlig. Henrik er flink til å tilpasse foredraget etter hvilken sjanger bedriften jobber i. For oss som driver med direktesalg passet dette perfekt og vi vil gjerne benytte oss av Henrik Aase ved andre anledninger!! ”

Craftsman AS
Roy T.L. Furnes
Salgssjef

Lindorff – “Gjør de gode enda bedre”
”Ingen er født coach, dette er noe som krever repeterende øvelser, treninger og individuell stimulering, forteller konsulentselskapet Henrik Aase. De fikk prestisjeoppdraget etter at 11 innsendte tilbud fra totalt 13 inviterte selskaper ble nøye gjennomgått.
– Vi valgte de som var best egnet. Dessuten stilte Henrik Aase med en overbevisende presentasjon foran vårt ”ekspertpanel” på 10 personer. Det var en enstemmig ”jury” som valgte Henrik Aase foran de andre godt etablerte og kjente selskapene
”, bekrefter Fjellheim.

Gatejuristen
”For å bli et mer sammensveiset team gjennomførte vi i mai en intern samling for de som arbeider mest her på Gatejuristen. Vi ønsket å benytte oss av Henrik Aase for det faglige påfyllet og kunne dra nytte av deres kompetanse innen teambuilding / kommunikasjon med Insights som verktøy.
Gjennom sin morsomme og engasjerende måte å formidle budskapet på, klarte Henrik å få oss alle både til å lytte og forstå. Vi fant helt klart foredraget lærerikt og i ettertid benytter vi den lærdommen vi tok med oss derfra i vårt daglige arbeid.

Vi har fått felles forståelse og respekt for hverandres forskjeller gjennom denne samlingen og vi benytter nå bevisst hverandres sterke sider.Vi kommuniserer i dag mer effektivt og både som enkeltindivid og team har vi fått et løft. Vi har allerede forespurt om å få holdt et nytt innlegg for oss, der vi ønsker at alle i Gatejuristen skal være tilstede! ”

Med vennlig hilsen
Cathrine Moksness
Leder og initiativtaker Gatejuristen

Confex
”Takk for en suveren innsats på kurset ”Operativ leder i kundesenteret”. Jeg skulle ønske jeg hadde hatt muligheten til å komme innom for å hilse på og for å høre ditt fenomenale innlegg, men dessverre ble dagen altfor travel på den andre konferansen. Da er det ekstra hyggelig å motta evalueringsskjemaene å se et så godt resultat – gratulerer med en fantastisk evaluering! Beste taler igjen på en skala fra 0 – 6, med resultater som:
Relevant innhold: 5,62
Fremførelse: 5,96
Vi snakkes snart igjen, og ha en fin førjulstid! ”

Med vennlig hilsen
Charlotte Erikstad
Prosjektleder

Mor Go’hjertas barnehage 
”Hei og takk for sist.
Jeg er kjempeimponert over foredraget du holdt for oss. Du var knallflink til å formidle det du ville og er super-engasjert i framførelsen. Dette er noe som gjør at folk virkelig lytter og er med! Morsomt, lærerikt og helt klart noe vi tar med oss og spiller på videre. Heretter snakker vi fargekoder. Dette har klart bidratt til en felles forståelse og respekt for at vi alle er forskjellige og kommuniserer på ulike måter.

Ha en strålende kveld og sol deg i glansen fra oss i Mor Go’hjertas barnehage og resten av enheten. Vi synes du hadde det mest matnyttige kurset vi har vært på på flere år! Tommelen opp! ”

Med vennlig hilsen
Trine Horne, mest grønn, en del blått og noe gult og rødt.

InterBev AS 
”Formålet med vårt samarbeid med Henrik Aase har vært å sette fokus på intern motivasjon og fokus på resultater.
Målsetningen var å samle alle ansatte for å danne en felles plattform for videre fremgang i Interbev.
Kurset/kick-off har bestått av en hel dags samling, hvor hele organisasjonen var samlet på Skogstad Hotell i Hemsedal. Kurset ble forberedt med 2 kortere møter, samt en forberedende gjennomgang før kurstart.

Som ansvarlig for gjennomføringen av samlingen har Henrik Aase maktet å gi deltakerne et menneskelig løft, og greid å få den enkelte til å forstå sitt ansvar. Betydningen av at vi jobber som et team ble også kommunisert på en tydelig og kreativ måte.
Foredragsholderen har igjennom sin lett forståelige og klare fremstilling på mange måter gitt oss svært positivt bidrag, som vi i organisasjonen vil ta med oss videre. Vi anbefaler på det varmeste Henrik Aase‘s kunnskaper.”

Med vennlig hilsen
Jan A. Dragseth
InterBev AS

VITA 
”I februar hadde vi i VITA samlet alle våre butikkledere i 2 dager med fullt ”trøkk”, der de fikk masse nye impulser. Det var mange fagfelt vi skulle igjennom og hadde flere foredragsholdere som var i aksjon, deriblant en foredragsholder fra Henrik Aase.
Det er ikke lett å dra i gang en stor gjeng på slutten av en slik samling. Men det klarte du helt supert! Du fikk vekket damene med en god blanding av faglig innhold og humor. De jeg har pratet med i ettertid kan fortelle at de har fått med seg mange gullkorn, som de vil bruke.
Damene gav ”Topp-score” og med kommentarer som “Topp!!, Knallbra! Motiverende! Kjempebra!”
Tusen takk for bidraget til at det ble en vellykket samling.”

Margareta Arnstrøm
Distriktsjef

JCI Norway 
”Vi i JCI Norway ønsket å avslutte vår 2 dagers ledersamling med ord og tanker, og jeg vil gjerne si tusen takk for at du kunne stille! Samtlige gikk hjem med energien på topp takket være deg. Det var den perfekte avslutningen på vår samling!
Alle dine tanker rundt nettverk, personlig utvikling og sosialt, er helt i overensstemmelse med vårt formål – “In JCI we Meet, Learn and Grow”.

Kjersti Bergsåker-Aspøy
National President

Boys og Voice of Europe 
”Boys og Voice of Europe hadde samlet butikksjefer, driftssjefer og andre støttefunksjoner til butikksjefsmøte. Man trenger å stoppe opp litt innimellom, stake ut kursen på hva som er viktig, hvor vi vil og samles om hvilke tiltak vi må fokusere på for å komme dit. På denne måten unngår vi å bli husblinde. -Og for å hjelpe oss med dette benyttet vi oss av Henrik Aase.”

Vidar Olsen 
”Ved å gi av seg selv, bruke humor, involvere publikum og fremheve poeng gjennom treffende historier fikk foredragsholderen mine medarbeidere ”frampå stolkantene”. De var gjennom hele foredraget svært aktive og bidro med synspunkter og input. Ingen inntok en passiv rolle. Dette til tross for at de var slitne etter en lang dag ute. Dere klarte dette kjempefint!

Viktigst for oss er det imidlertid at foredragsholderen ved hjelp av disse “hjelpemidlene” bruker sin faglige forståelse og formidler viktige poeng på en måte som gjør at mine medarbeidere skjønner hva han sier, hva han mener og er enig i at det er SLIK vi heretter skal gjøre det!
I ettertid har vi fått tilbakemelding om at dette var kjempebra. Det er ingen tvil om at dere gjorde en kjempejobb for oss!”

Vidar Olsen
Kjededirektør
Voice of Europe
Prosesser

Meca Norway – om utviklingsprogram med Henrik Aase
”Vi ønsker med dette å berømme Henrik Aase for hvordan han har håndtert igangsetting av “Meca 500”, vårt utviklingsprogram med mål om 500 mill i omsetning i 2010. I denne forbindelse valgte vi Henrik som samarbeidspartner for å drive salgstrening/coaching/motivasjon innad i organisasjonen.
Etter å ha gjennomført 4 samlinger på de fleste nivåer, ser vi allerede en meget positiv utvikling i både salget – som er opp 15,2% fra fjoråret – og ikke minst i “spiriten” hos våre ansatte.

Avdelingene har også blitt betraktelig mer sammensveiset, gjennom kontinuerlig oppfølging fra Henrik Aase og oss.
Vi ser frem til de neste samlingene med spenning!”

Thor Korslund
Salgsdirektør

Killi Bilsenter AS Otta – om utviklingsprogram med Henrik Aase
”I forbindelse med opplegget rundt utviklingsprogram utarbeidet av Henrik Aase har vi så langt følgende kommentarer:
• Utarbeidelse av kurset og forarbeidet var for vår del en tankevekker og ga verdifull gjennomgang av egne rutiner
• Opplegget som Henrik la frem var meget godt tilpasset det vi mener er vårt behov
• Resultatmessig er det ennå tidlig å måle, med deltakerne er inspirerte og gjennomfører oppsatte fokustiltak på en god måte
• Vi vurderer oppfølging av dette programmet i andre avdelinger i fremtiden pluss oppfølging / videreutvikling av programmet mot selgerne
Vi er så langt meget fornøyd med at vi satset på Henrik Aase til å spesialtilpasse et utviklingsprogram for oss som tok hensyn til våre egne / lokale utfordringer innen salg av nye og brukte biler.”

Floyd Bilben
Daglig leder

SEB kort/Eurocard og Diners Club – om utviklingsprogram med Henrik Aase
Hva var bakgrunnen for at dere valgte å gjennomføre programmet?
”Som markedsleder i tøff konkurranse vil nøkkelen til videre suksess være å identifiserte potensialet for å hente ut bedre resultater gjennom økt aktivitet og bedre kvalitet. Pre-møter med Henrik Aase gjorde oss følgelig svært bevisste på både styrker og forbedringsområder, og hvor vi definerte en short-list på prioriterte områder.”

Hvorfor falt valget på Henrik Aase som leverandør?
Henrik Aase var et naturlig valg da selskapet representerer mye av de verdiene vi selv ønsker å bli identifisert med; Engasjement, profesjonalitet, gjensidig respekt og kontinuitet. Henrik var dessuten klare på hvilket ansvar og eierskap som må være på plass i vår egen salgsledelse for å oppnå optimalt resultat. Av andre utslagsgivende faktorer i favør Henrik Aase vil vi fremheve hans forpliktende plan for systematisk oppfølgingen/rapportering ift etterarbeid og praktisk trening. På denne måten var vi sikret kontinuitet og fokus også etter samlingene i plenum.”

I hvor stor grad ble forventningene innfridd?
”Prestasjonene har økt og resultatene blitt forbedret. Hver enkelt selger har fått et bedre fokus og langt mer bevisst forhold til egne prestasjoner. Samlingene fungerte utmerket som motiverende kick-off´s, og den ukentlige oppfølgingen tilsvarende for varig læring og proaktivitet som fast punkt på agendaen. Programmet var dessuten en tankevekker ift forskjellen på ”hva vi vet” og ”hva vi faktisk gjør”.
Nysalg oppnådde en 54% resultatforbedring i 4. kvartal mot 3. kvartal, mye forklart i økt aktivitetsnivå, proaktivitet og bedre fokus.”

I hvor stor grad ble programmet tilpasset til deres situasjon/ønsker?
Henrik Aase viste god forståelse av kortbransjen og genuin interesse for oss som kunde, sistnevnte spesielt viktig og en helt essensiell faktor for å skape gjenkjennelse og aksept blant kritiske selgere. De generelle prinsippene i salg gjelder imidlertid uavhengig av bransje, noe som ble poengtert gjennom flere, gode eksempler.”

Hvorfor kan dere eventuelt anbefale Henrik Aase til andre bedrifter?
Henrik Aase gir deg som kunde følelsen av å være spesiell, med både tid og ressurser til nærhet, personlig oppfølging og forståelse for våre mål og ønsker. Henrik er samtidig i stand til å stille krav til kunden for å sikre resultatet, noe vi opplevde som særdeles profesjonelt og skjerpende.Good value for money blir et mildt uttrykk!”

Januar 2006
Marius Hansen
Salgssjef
SEB Kort / Eurocard og Diners Club

Ja, jeg ønsker et møte

Er du smart, booker du møte før konkurrenten din gjør det…